Élmény Tanya_gyakori kérdések.JPG

 Gyakran feltett kérdések

Összeszedtem a legfontosabb kérdéseket, amit eddig kérdeztek tőlünk és arra gondoltam itt is megosztom, ha ezek a kérdések foglalkoztattak téged is.

Hol találunk meg benneteket?

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszagyenda

Mikor lehet a traktorozásra jelentkezni?

Telefonon, email formájában tudtok bejelentkezni, a kapcsolat fülön minden információ a rendelkezésetekre áll. A szezonális munkák során folyamatosan tudunk benneteket fogadni az előre leegyeztetett időpontban adott év októberéig.

Milyen látnivaló van a környéken?

Szerencsére ebben bővelkedünk. Közvetlen közelünkben 20 km található Abádszalók, nyáron tudtok hűsölni a Tisza-tóban. Berekfürdő szintén nevezetes a strandjáról, ezenkívül Tiszafüred, valamint Poroszló, ahol ajánlom figyelmetekbe a Tisza-tavi Ökocentrumot, ami valami fantasztikus.

Ha kisgyermekkel érkezünk le tudjuk e foglalni magunkat, míg az ünnepelt vezet?

Igen. 1,5 éves kislányom szerintem örül a társaságnak. Viccet félretéve egy vendégvárót alakítottunk ki, ahol trambulin, játszótér várja a gyerekeket.

Étterem van e a közelben?

Igen, Kunhegyesen és Abádszalókon is tudok ajánlani, de akár Szolnok is, ha messzebbről érkeznétek.

Ebédet tudunk e biztosítani?

Egyedi igén szerint semmi akadálya, egy jó bográcsos ebédet mindig szívesen készítünk. Előzetes egyeztetés szükséges

A program alatt 18 éven aluli vezetheti e traktort?

Nem. Csakis kizárólag 18 éven felüli vezetheti. Aki nem múlt még el 18, ők egyenlőre csak utasként vehetnek rész a programon.

Mi az a legkorábbi életkor, hogy a gyerkőc is tudjon utazni?

6 éves korig szülői felügyelet mellett ülhetnek a gépben.

Többen szeretnénk benevezni a traktor vezetésre, akkor is 20 000 Ft?

Tapasztaltunk, hogy 1 óra majdnem, hogy sok idő is egy embernek, ezért határoztuk meg azt, hogy mindegy mennyien vagytok, magatok között meghatározzátok ki mennyi időt szeretne eltölteni a 60 perc alatt. Ennek pedig az ára 20 000 Ft/óra.

Ha a gyerkőcöt szeretném meglepni, akkor is annyi az ára?

Szintén tapasztalat, hogy gyerekekkel jön a család, apa, anya, nagyi….így ők is részt tudnak venni a programon, ugyanis 1 óra egy gyereknek is hosszú idő szokott lenni. Bár ez is változhat. Szóval igen akkor is maradunk a 20 000 Ft/óra összegben.

Szeretnénk több időt is eltölteni, van erre lehetőség?

Igen, tudunk akár egy egész napos programot is kitalálni, ha van rá igény. Nincs meghatározva ár, hiszen itt egyedi kérésről beszélünk, azonban minden részletet le tudunk egyeztetni és egy szuper napot, is össze tudunk rakni.

Csapatépítő programról tudunk e beszélni?

Persze, szintén külön egyeztetést igényel, de nyitottak vagyunk ilyen kérésekre is.

Mi történik megérkezés után, a traktorozás esetében?

A megbeszélt időben találkozunk az Élmény Tanya közösségi helyszínén, ahol egy rövid tájékoztató és frissítő elfogyasztása után a programon résztvevővel elindulunk a szántóföldre a traktorhoz. Közben a család többi tagja, a gyerekekkel, elfoglalhatják magukat a játszótéren ahol trambulin, csúszda, homokozó is megtalálható, valamint ez idő alatt egymás társaságát élvezhetjük, kérdezhettek, sztorizunk, mesélünk.